Horsespot.se V2

Annonsera

Annonsering på Horsespot.se

Horsespot.se är Sveriges största hästsportsportal för bloggar med ca 80 000 unika läsare per vecka. Genom HorseSpot når du hästsportsintresserade personer, främst i åldern 14-25 år. Vi hjälper dig att få rätt målgrupp att uppmärksamma dina produkter genom att precisera dina mål för annonseringen.

• Dina annonser visas för rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt och med rätt placering.
• Vår kategorisering erbjuder dig som annonsör flera parametrar att välja mellan för att du ska kunna välja bland bloggläsarnas specifika intressen.
• Vi optimerar din kampanj utifrån olika annonsformat och bloggar, så att du kan få bästa möjliga CTR-värde.

Bloggare är ofta så kallade ”gräsrötter” inom sina respektive områden, vilket innebär att de har ett stort inflytande över sina kamraters val av konsumtion.

All annonsering på HorseSpot sköts av Social Media House. Är du intresserad av att annonsera eller vill veta mer är du varmt välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

 

Social Media House

Social Media House är Sveriges främsta och ledande digitala mediehus på nischade digitala magasin. Vi kan erbjuda dig som medieköpare att nå exakt in i den målgruppen du söker genom att annonsera på utvalda digitala magasin i vår portfölj. Vårt mål är att du skall få en räckvidd av kvalité genom att synas på våra magasin med ditt varumärke.

Våra bloggar