Horsespot.se V2

Pärlor – en ryttares bästa vän?

Namnlös

Pärlor – en ryttares bästa vän?

När jag fick min första ponny för ganska exakt tio år sedan så minns jag att Hööks hade ett träns med ett guldigt litet hjärta på pannbandet. Det var det mest utstickande då, och givetvis fanns det i min ägo. Efter bara några år fanns det inte en ponny på tävlingsbanorna utan ett äkta swarovskipannband. Minns ni? I alla färger fanns dem, men alltid i samma svängda design. Numera finns pannband i alla former, designer och med olika slags dekorationer. Jag tror att pärlor blir hetast i år. Se bara på PS of Swedens nyheter; pärlor och glitterstenar i ett. Gillar ni det? I så fall kommer ni bli glada när jag avslöjar att de just nu har kampanj på sina pannband; hela hundra kronor rabatt!

Mer mode

KL

Kingsland tar boots-täten

IMG_2036

Håruppsättningar – dressyr